Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentisliigan TV-ottelut käynnistyvät

 
Lentisliigan TV-ottelut käynnistyvät

Lentisliigan TV-ottelut käynnistyvät URHOtv:ssä 22. tammikuuta naisten SM-liigan ottelulla LP Viesti - HPK. URHOtv näyttää runkosarjan loppuun asti viikottain yhden ottelun ja pelipäivä on perjantai. Lisäksi torstaina 25. helmikuuta nähdään HPK - LiigaEura Hämeenlinnasta.

Kaikki kahdeksan runkosarjan TV-ottelua alkavat kello 18.30.

Pudotuspelien televisio-ottelut päätetään myöhemmin, vähintään nähdään kuitenkin yksi viikottainen ottelu ja finaaleita seurataan tiiviimmin.

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen on tyytyväinen TV-otteluiden käynnistymiseen ja vakiona olevaan pelipäivään.

- Olemme URHOtv:n kanssa sopineet, että televisioinnit alkavat tammikuun loppuun mennessä ja sen eteen on tehty hartiavoimin töitä. Myös liigaseurat pystyivät nopealla aikataululla varmistamaan otteluiden siirrot, suuri kiitos heille. Perjantai sopii meille erinomaisesti pelipäivänä.

URHOtv näytti jo ennen joulua Suomen Cupin finaaliottelut Turusta. Liigapelien televisioinnin alkamista on odoteltu jo vesi kielellä siitä asti.

- Lentopalloväki on jo malttamattomana odottanut tietoa tv-otteluista ja on hienoa päästä julkaisemaan näin monipuolinen lista sekä miesten että naisten otteluista, Iiskola-Kesonen kiittelee

URHOtv:ssä nähdään neljä naisten ja neljä miesten runkosarjan ottelua. TV-kamerat vierailevat naisissa Salossa, Somerolla ja Hämeenlinnassa. Miesten TV-ottelut tulevat Loimaalta, Raisiosta, Valkeakoskelta sekä Savonlinnasta.

Lentopalloliitto, SM-liiga ja URHOtv solmivat alkutalvesta viiden vuoden sopimuksen liigaotteluiden televisioinnista.

URHOtv:n Lentisliigan runkosarjan TV-ottelut:
pe 22.01.       LP Viesti - HPK
pe 29.01.       Hurrikaani - Sampo
pe 05.02.       Loimu - Sun Volley
pe 12.02.       Somero  - Pieksämäki
pe 19.02.       Isku-Veikot - Isku-Volley
to 25.02.        HPK  - LiigaEura
pe 26.02.       Saimaa Volley - PerPo
pe 05.03.        LP Viesti - OrPo

Lentopalloliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle