Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Thomas Morgestern voittaja Sapporossa lauantaina - Olli Muotka 14.

 
Thomas Morgestern voittaja Sapporossa lauantaina - Olli Muotka 14.

Mäkihypyn maailmancup jatkui lauantaina 16. tammikuuta Japanin Sapporossa. HS 134-mäen lauantain iltakilpailun voitti Itävallan Thomas Morgestern. Morgesternin kilpailuhypyt kantoivat 131.5 ja 131 metriä.

Suomen mäkijoukkueen maailmancupin ykkösryhmä jätti Sapporon kilpailun väliin ja kilpailuun osallistuu Contintental Cupia kiertäneet Olli Muotka, Arttu Lappi, Juha-Matti Ruuskanen, Kimmo Yliriesto ja Sami Niemi. Niemi ja Lappi karsiutuivat kilpailusta, Olli Muotka ja Kimmo Yliriesto taistelivat haastavissa Sapporon tuuliolosuhteissa käydyssä kilpailussa paikkansa toiselle kierrokselle ja maailmancupin pisteille.

Olli Muotka oli suomalaisten paras sijoittuen kilpailun neljänneksitoista. Suomen joukkueen valmentajana Japanissa on Puijon Hiihtoseuran päävalmentaja Jarkko Saapunki, joka oli tyytyväinen Muotkan pistesaaliiseen.
- Hienoa tämän päivän kilpailussa oli Olli Muotkan pistesaalis, saatiin yksi mies lisää mukaan cupin tilastoihin kunnolla, totesi Saapunki kilpailun jälkeen.

Tuloskooste
Mäkihypyn maailmancup 2009-10
16.1.2010 Sapporo JPN, HS 134

1. Thomas Morgestern AUT 271.5
2. Andreas Wank GER 267.8
3. Daiki Ito JPN 266.3
14. Olli Muotka 191.1
26. Kimmo Yliriesto 161.3
35. Juha-Matti Ruuskanen 75.0
Arttu Lappi ja Sami Niemi karsiutuivat.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle