Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tii-Maria Romarin polvivamman vakavuus selvisi

 
Tii-Maria Romarin polvivamman vakavuus selvisi

Sunnuntaina alppihiihdon naisten maailmancupin pujottelukilpailussa Slovenian Mariborissa loukkaantuneen Tii-Maria Romarin vammat on tutkittu Helsingissä. Maajoukkueen lääkärin Eero Hyvärisen mukaan polvessa on diagnosoitu vasemman jalan eturistisiteen katkeaminen.

Romar kaatui sunnuntain kilpailussa ensimmäisellä kierroksella. Polvi tutkittiin kilpailupaikalla ortopedin toimesta, joka epäili polvessa jotain olevan rikki. Romar saapui suoraan Mariborista Helsinkiin tarkempiin tutkimuksiin. Polven magneettikuvissa selvisi, että eturistiside on poikki.

”Tii-Marian jalka leikataan heti tänään ja tiedossa on noin puolen vuoden kuntoutusprojekti. Tällä kaudella Romaria ei enään rinteissä nähdä, ensi syksynä aikaisintaan”, Eero Hyvärinen kertoi.

Romarin parhaaksi sijoitukseksi jäi tänä vuonna kaksi FIS-pujottelun voittoa joulukuussa Sundsvallissa. Maailmancupissa hän ei selviytynyt toiselle kierrokselle.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle