Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorten pujottelun Suomen mestaruudet ratkesivat Rovaniemellä

 
Nuorten pujottelun Suomen mestaruudet ratkesivat Rovaniemellä

Nuorten pujottelun Suomen mestaruusmitalit jaettiin maanantai-iltana Rovaniemen Ounasvaaralla FIS Spomac cupin yhteydessä. Ounasvaaran Tottorakka rinne oli palkitettu huippukuntoon ja olosuhteet olivat suotuisat tasaiselle SM-kamppailulle.

”Tuttuja nimiä kauden aiemmista FIS-kisoista nousi tänään tuloslistalla korkealle. Yllätyksiäkin koettiin, kuten esimerkiksi Victor Malmströmin keskeyttäminen toisella kierroksella. Naiset 20-sarjassa oli hienoa huomata, että Sandra Holm on löytämässä oivan vireen loppukautta ajatellen”, Petri Lindén Ski Sport Finlandista totesi.

Kilpailun järjestelyistä vastasi Santa Claus Ski Team, joka osoitti jälleen kokemuksensa kilpailunjärjestämisessä. Rinne oli tehty huippukuntoon ja kilpailun kulku sujui ongelmitta.

Aikuisten SM-kilpailut järjestetään Pyhätunturilla 19.-22. huhtikuuta. Vauhtilajeissa kilpaillaan Ruotsin Björklidenissä 12.-18. huhtikuuta.

Nuorten pujottelun Suomen mestarit 2010
Naiset 17

1. Sohvi Virkkula, Sallan Karhut
2. Jutta Juutinen, Santa Claus Ski Team
3. Janina Jungell, GrIFK Alpine

Miehet 17
1. Santeri Paloniemi, Ruka Slalom
2. Jens Henttinen, Espoo Slalom
3. Joona Sallinen, Lahden Hiihtoseura

Naiset 20
1. Emma Happonen, PHS Alppi
2. Sandra Holm, Gamlakarleby IF
3. Milla Keskipoikela, Santa Claus Ski Team

Miehet 20
1. Kasper Hietanen, Espoo Slalom
2. Otso Saarinen, Slalom Seura
3. Petteri Luukkonen, PHS Alppi

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle