Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haukkala Placidin kovan finaalin 16.

 
Haukkala Placidin kovan finaalin 16.

Lake Placidin ski crossin maailmancup tarjosi finaalilaskuissaan paljon toimintaa ja tilanteita. Radan muodot mahdollistivat ohitukset, mutta myös virheet kostautuivat moninkertaisesti. Ainoa suomalaisfinalisti Juha Haukkala eteni toiselle kierrokselle.

”Toisessa laskussa sain ihan hyvän lähdön, mutta ei se auttanut. Ehkä vähän varmistelinkin ja välttelin liian kovia kontakteja. Kyse ei kuitenkaan ollut olympiafinaalista. Puolessa välissä ennen hyppyä jouduin jarruttamaan, etten törmännyt kaveriin. Lopussa yritin ehkä vähän liikaa. Hyvä, että ollaan yhtenä kappaleena”, Haukkala kertoi kilpailusta.

Eilen loukkaantuneen Jouni Pellisen lisäksi päivän kilpailussa sattui paljon ulosajoja ja loukkaantumisia.

”Kovaa kisaa oli. Ainakin kymmenen miestä on varmaan loukkaantuneena. Kyllä itsellekin tauko tekee hyvää, että saa paranneltua paikat kuntoon”, sääriään, selkää ja kantapäitä valitellut Haukkala jatkoi.

Pellisen eilen loukkaama oikea polvi tutkitaan vasta Suomessa. Pellinen pääsee joukkueen lääkäri Eero Hyvärisen tutkittavaksi keskiviikkona. Suomessa joukkue on tiistaina 26. tammikuuta.

Kilpailun voittoon laski Kanadan Christopher Delbosco. Toinen oli Itävallan Andreas Matt. Kanadalaisten kovaa panosta täydensi päivän kolmonen David Duncan.

Maailmancupia johtaa lähes 130 pisteen turvin Sveitsin Michael Schmid (435 p.). Toisena on Matt (306 p.) ja kolmantena Delbosco (297 p.). Suomalaisista Pellinen on sijalla 23. (85 p.) ja Haukkala 24. (74 p.).

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle