Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juho Mikkonen neljäs ja Krista Lähteenmäki viides nuorten MM-sprintissä

 
Juho Mikkonen neljäs ja Krista Lähteenmäki viides nuorten MM-sprintissä

Juho Mikkonen sijoittui neljänneksi ja Krista Lähteenmäki viidenneksi sprinttissä maastohiihdon nuorten alle 20-vuotiaiden MM-kilpailujen avauspäivänä maanantaina Saksan Hinterzartenissa. Sprintit hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla.

Mikkosen ero mitaleille oli pari sekuntia ja Kuhmo-Skitä edustava Mikkonen oli tyytyväinen uransa tähän asti parhaaseen hiihtoonsa. Karsinnassa Mikko oli 14:s. Muut suomalaiset sijoittuivat seuraavasti: Jouni oli Komu 28:s, Oskar Sjölund 49:s ja Esa Vilhunen 81:s. Mestariksi hiihti Norjan Tomas Northug, joka on Petter Northugin pikkuveli.

Ikaalisten Urheilijoita edustava Krista Lähteenmäki paransi viime vuotista nuorten MM-kilpailujen sprinttisijoitustaan yhdellä pykälällä viidenneksi. Karsinnan Lähteenmäki selvitti kolmanneksi nopeimmalla ajalla. Muista suomalaisista Maria Grundvall oi 34:s, Sanna Markkanen 42:s ja Laura Joensuu 43:s. Mestaruuden voitti Ruotsin Hanna Brodin.

- Oli hyvä nähdä, että kärkihiihtäjämme pystyvät hiihtämään kansainvälisen kärjen tahtiin. Toisaalta sitten muiden ero kärkeen oli aika suuri, nuorten maajoukkueen St1 –ryhmän valmentaja Ilkka Jarva kommentoi.

Uuden lumen kelillä (-2 astetta) käytyjä kilpailuja venytti ajanottojärjestelmän kaatuminen alkuerissä. Välierien alkua jouduttiin odottamaan yli tunti.

- Tulospalvelun pettäminen aiheutti suurta hämminkiä ja epäselvyyttä. Jatkoon menijöiden selvittelyssä meni toista tuntia. Toivottavasti seuraavina päivinä ajanotto saadaan toimimaan, Jarva sanoi.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle