Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauri Marjamäki U20 päävalmentajaksi

 
Lauri Marjamäki U20 päävalmentajaksi

Apuvalmentajan tontilta Jortikan seuraajaksi

Suomen U20-ikäluokan maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on valittu Lauri Marjamäki, joka viimeisen vuoden ajan toimi nuorten maajoukkueen valmennusryhmässä Hannu Jortikan apuvalmentajana. Marjamäki, 32 vuotta, on viimeiset vuodet toiminut Espoon Bluesin SM-liigajoukkueen apuvalmentajana ja hän aloittaa espoolaisten päävalmentajana reilun vuoden päästä.

– Jääkiekkoliitolle iso kiitos luottamuksesta ja kiitokset myös Bluesille, kun antoivat mahdollisuuden ryhtyä päävalmentajan toimeen. Tartun haasteeseen motivoiduin ja hyvin mielin. Kaiken osuessa kohdilleen Suomella on täydet mahdollisuudet mitaleille ensi vuoden MM-kisoissa, missä meillä tulee olemaan hyvä joukkue, tuore päävalmentaja kommentoi tuoreeltaan valintansa jälkeen. 

– Marjamäki oli kaikin puolin loistava ehdokas. Hän on nuori, eteenpäin pyrkivä valmentaja, joka tuntee seuraavien MM-kisojen ikäluokan erinomaisesti, sanoo Suomen Jääkiekkoliiton urheilutoimenjohtaja Timo Bäckman.

Marjamäen päävalmentajavuosi huipentuu vuodenvaihteessa 2010-2011 Yhdysvaltain Buffalossa pelattaviin ikäluokan MM-kisoihin.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle