Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar valittiin Poutiaisen ja Leinosen seuraksi Vancouveriin

 
Andreas Romar valittiin Poutiaisen ja Leinosen seuraksi Vancouveriin

Jukka Leinolla ja Marcus Sandellilla mahdollisuus lisänäyttöihin Kranjska Gorassa

Suomen Olympiakomitea on nimennyt tänään alppihiihtäjä Andreas Romarin Vancouverin olympiajoukkueeseen. Olympiakisat ovat nuorelle vaasalaiselle ensimmäiset urallaan.

Jukka Leinolla ja Marcus Sandellilla on vielä mahdollisuus antaa näyttöjä kunnostaan loppuviikon kilpailuissa Slovenian Kranjska Gorassa. Leinolta odotetaan kahta sijoitusta 30. parhaan joukkoon ja Sandellilla tulee laskea vähintään toisessa kilpailussa ensimmäisen kierroksen esilaskijana 30. parhaan joukkoon, vertailtaessa kilpaileviin urheilijoihin.

Jo aiemmin Suomen olympiajoukkueeseen on nimetty alppihiihtäjistä Tanja Poutiainen ja Sanni Leinonen.

Perjantaina Kranjska Gorassa lasketaan Adelbodenissa keskeyttämään jouduttu suurpujottelukilpailu. Lauantaina kilpaillaan niin ikään suurpujottelussa ja sunnuntaina vuorossa on pujottelu. Perjantaina kilpailut alkavat kello 10.20 ja se televisioidaan suorana MTV3 MAX:lla.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle