Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiramo, Ronkainen ja Haukkala freestylen olympiaurheilijat Luusuan lisäksi

 
Kiramo, Ronkainen ja Haukkala freestylen olympiaurheilijat Luusuan lisäksi

Suomen Olympiakomitea valitsi tänään kolme freestylehiihtäjää Vancouverin olympialaisiin. Aiemmin valitun kumparelaskija Tapio Luusuan seuraksi joukkueeseen nimettiin Arttu Kiramo sekä Mikko Ronkainen. Harri Kyllönen valittiin kotiinjääväksi varamieheksi.

Suomen kumparejoukkueessa on edustettuna sekä kokemus ja menestys että nuoruus. Ronkainen on edellisten olympialaisten talvikisojen (Torino 2006) hopeamitalisti ja Luusua laski Salt Lake Cityssä vuonna 2002 viidenneksi. Kiramo osallistuu ensimmäistä kertaa urallaan olympiakisoihin.

Ski cross laskija Juha Haukkala sai myös odotetun olympiapaikan. Kahdesta crossin maapaikasta toinen jää nyt käyttämättä, sillä lauantaina loukkaantunut Jouni Pellinen ei kuntoudu olympialaisten ski crossiin.

Kumparejoukkue leireilee parasta aikaa Rukalla hioen olympiakuntoaan. Kanadaan joukkue matkustaa torstaina 4.2. Ski cross joukkueen matka alkaa keskiviikkona 10.2.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle