Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Miettunen laski upeasti toiseksi Eurooppa Cupissa

 
Ville Miettunen laski upeasti toiseksi Eurooppa Cupissa

Freestylen Eurooppa Cup jatkui perjantaina Venäjän Krasnoe Ozerossa. Kumparekisa huipentui suomalaisittain hienosti, kun Ville Miettunen laski toiseksi ja palautti suomalaiset pitkän tauon jälkeen palkintopallille Eurooppa Cupissa. Palkintopallisijoitus on Miettusen ensimmäinen EC-kilpailuissa. Tammikuussa hän laski neljänneksi Sveitsissä.

Miettunen oli alkukilpailussa viides ja lähti paineetta finaaliin.
”Alkukisaan lähdin laskemaan peruslaskua ja kaikki onnistui. Finaalissa pistin vähän lisää, voittoon ei riittänyt. Valinteev oli tänään aika ylivoimainen”, Miettunen sanoi tyytyväisenä.

Venäjän Artem Valinteev laski kilpailun voittoon ja kolmanneksi sijoittui saman maan Alexandr Kerner.

Krasnoe Ozeron suhteellisen loiva ja lyhyt kisarinne oli rakennettu tiheäksi. Alkukilpailussa onnistuneista monet yrittivät liikaa finaalissa. Karsinnan kolmas Suomen Janne Salonen epäonnistui finaalissa, mutta oli siitä huolimatta seitsemäs.

”Hyvän rinteen olivat järjestäjät saaneet aikaan. Moni yritti kuitenkin finaalissa liikaa ja aika paljon tuli epäonnistumisia. Kova ja tasokas kisa siitä huolimatta, Venäjältä oli mukana erittäin kova joukkue”, valmentaja Jari Savolainen kertoi.

Naisten kisassa Suomen Isabella Cedercreutz oli finaalin kahdeksas. Muut mukana olleet suomalaiset Jonna Nieminen, Sami Salonen, Lassi Mustonen ja Veli-Valtteri Vanhala karsiutuivat finaaleista.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle