Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raimo Helminen ja Karri Kivi apuvalmentajiksi

 
Raimo Helminen ja Karri Kivi apuvalmentajiksi

U20 Leijonien valmennustiimi kasassa

Suomen U20-ikäluokan maajoukkueen valmennustiimi täydentyi kahdella kokeneella kiekkomiehellä, kun Raimo Helminen ja Karri Kivi nimettiin Pikkuleijonien apuvalmentajiksi. He tulevat muodostamaan yhdessä tuoreen päävalmentajan Lauri Marjamäen kanssa väkevän valmennustiimin, jonka vuosi huipentuu Buffalon MM-kisoihin vuodenvaihteessa 2010-2011.

Ikinuoren kiekkoleijonan Raimo Helmisen, 45 vuotta, mittavan peliuran muistavat kaikki lajia seuranneet. Vuosi sitten pelaamisensa lopettanut tamperelainen oli U20-Leijonien valmennusryhmässä, yhdessä Lauri Marjamäen kanssa, jo Hannu Jortikan johtaman edellisen MM-kisaprojektin ajan. Kaukalossa lättysyöttöjään viljellyt Ilves-ikoni lähtee nyt valmennusuransa toiseen vuoteen. 

Juuri 40 vuotta täyttänyt Karri Kivi omaa myös vankan pelaajataustan, miehen tilillä on mm. reilusti yli 400 SM-liigaottelua. Ilves-kasvatin pelaajaura päättyi vuonna 2001. Valmennuskokemusta on karttunut Ässien valmennusryhmässä vuosina 2002-2006 sekä päävalmentajana FPS:n Mestis-joukkueessa ja Ässien A-junioreissa 2006-2009.  Tällä hetkellä Kivi toimii kakkosvalmentajana Porin Ässien SM-liigajoukkueessa.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle