Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Birgitta Lindholm naisten maajoukkueen uusi päävalmentaja

 
Birgitta Lindholm naisten maajoukkueen uusi päävalmentaja

Suomen Käsipalloliiton hallitus on nimittänyt naisten maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi Birgitta Lindholmin, 34. Viime syksyn EM-esikarsinnoissa maajoukkueen kakkosvalmentajana toimineella Lindholmilla on takanaan varsin vaikuttava ura niin pelaajana kuin naisjoukkueiden valmentajana.

-Maajoukkueen valmentaminen on aina suuri kunnia, mutta samalla myös erinomainen haaste. Tavoitteena on paitsi vakiinnuttaa naisten maajoukkueen toiminta, myös saavuttaa menestystä päätähtäimenä seuraavat EM-karsinnat, jotka pelataan vuonna 2011, kertoo Lindholm.

Maajoukkueen päätapahtumat kuluvan vuoden aikana ovat Virossa 2.-4. huhtikuuta pelattava Challenge Trophyn Euroopan alkulohko, johon osallistuvat Viron ja Suomen lisäksi myös Moldova ja Färsaaret sekä marras-joulukuun vaihteessa järjestettävä MM-karsinta, jonka lohkojako ja järjestäjämaa arvotaan kesällä.

-Viron turnaus on osin myös pelaajakatsastusta, mutta jo sieltä haemme turnausvoittoa, olemmehan Challenge Trophyn edellisen version voittajia. Bonuksena lohkon voittajalle on tiedossa Euroopan loppuottelu joulukuussa Norjassa ja Tanskassa järjestettävän EM-lopputurnauksen yhteydessä, jatkaa Lindholm.
  
Lindholm nimeää Challenge Trophyyn osallistuvan maajoukkueryhmän maaliskuun alkupuolella.

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle