Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juuso Lahtela jälleen palkintopallilla Himoksen EC-kumpareissa

 
Juuso Lahtela jälleen palkintopallilla Himoksen EC-kumpareissa

Suomalaiset juhlivat tänään eiliseen tapaan palkintopallisijaa Himoksen Eurooppa Cupin kumparekilpailussa. Juuso Lahtela oli paras suomalainen laskiessaan upeasti kolmanneksi tiukassa parikumparekilpailussa.

Lahtelan tiivis kisaviikonloppu huipentui pronssiin. Eilisessä kumparekisassa Lahtela laski Harri Kyllösen jälkeen hopealle.
”Hyvä viikonloppu, mutta kyllä tänään ennen finaaleja jaloissa jo painoi. Pettymys oli, kun putosin kultamitalilaskusta, ja silloin päätin, että neljänneksi en ainakaan jää.”

Lahtela oli alkukilpailussa kolmas, ja voitti selvästi ensimmäisen laskunsa. Seuraavassa laskussa hän hävisi päivän voittajalle Venäjän Ivan Panfiloville. Prossilaskussa kaatui Ruotsin Emil Eriksson.
”Jalat oli tosi hapoilla, ja psyykkasin vain itseäni ennen kahta viimeistä laskua, että kyllä jaksaa. Vähän erilaista on laskea dualia kuin sinkkua, siinä täytyy vain miettiä kokonaisuutta, eikä keskittyä pieniin asioihin.”

Hopealle laski Janne Salosen toisella kierroksella pudottanut Ranskan Albert Bedouet.

Suomalaisten hyvä kokonaispanos jatkui eiliseen tapaan myös tänään, kun viisi suomalaista laski finaalissa. Alkukilpailun voittaja Ville Miettunen kaatui toisella kierroksella ja oli lopputulosten viides. Janne Salonen oli hienosti kuudes, Sami Salonen 13. ja vasta 14-vuotias Olli Penttala ensimmäisessä EC-finaalissaan 15.

Naisten kilpailussa Isabella Cedercreutz epäonnistui finaalissa hyvän alkukilpailulaskunsa jälkeen (3. alkukilpailussa). Isabella oli lopputulosten yhdeksäs. Naisissa venäläiset ottivat kolmoisvoiton Marica Pertakhiyan johdolla. Toiseksi laski Svetlana Ivanova ja kolmanneksi Elena Muratova.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle