Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Niemi Huuhkajien maalivahtivalmentajaksi

 
Antti Niemi Huuhkajien maalivahtivalmentajaksi

A-maajoukkueen valmennusryhmää on vahvistettu, kun pitkäaikainen Huuhkajien maalivahti Antti Niemi on nimetty A-maajoukkueen maalivahtivalmentajaksi. Kakkosvalmentajan tehtävien ohella maalivahtivalmennuksesta vastannut Olli Huttunen siirtyy samalla kokonaan kakkosvalmentajan rooliin.

Laajennusta valmennusryhmään
 
Huuhkajien päävalmentaja Stuart Baxter on tyytyväinen saadessaan Niemen kokemuksen ja tiedot maajoukkueen käyttöön. Samalla koko valmennusryhmä laajenee ja tehtäviä voidaan jakaa uudestaan.

- Voimme vapauttaa Ollin [Huttunen] nyt seuraamaan enemmän pelaajia. Tämä on tärkeää etenkin tulevaisuuden kannalta, Baxter sanoo.

- Tarvitsemme jonkun, jolla on halua ja intohimoa tehtävään ja Antissa sellaisen saimme.

Olli Huttuselle nyt tehty ratkaisu on mieluinen.

- Olen tavallaan hoitanut maalivahtivalmentajan tehtäviä oman toimeni ohella ja nyt Antti keskittyy niihin ja minä voin keskittyä joukkuevalmentamiseen, jossa omat intressini ovat kuitenkin olleet, Huttunen sanoo.

- Hienoa saada tällainen kokenut pelaaja mukaan. Iso asia A-maajoukkueen ja koko suomalaisen jalkapalloilun kannalta.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle