Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellisen polvi parantunut – paluu Sierra Nevadan finaaleissa

 
Pellisen polvi parantunut – paluu Sierra Nevadan finaaleissa

Ski cross -laskija Jouni Pellisen polvivamma on parantunut erinomaisesti. Reilun kuukauden kestänyt sairausloma on nyt ohi ja lääkäri Eero Hyvärinen antoi tänään torstaina Pelliselle luvan täysipainoiseen harjoitteluun.

”Polvi on kunnossa. Nyt sain luvan tehdä treeniä fiiliksen mukaan, peruskunto on ihan hyvä, mutta tauosta johtuen jalat tilapäisesti tietysti heikommassa kunnossa”, Pellinen kertoi.

Kipu on polvesta ollut jo pitkään poissa, mutta Pellisen mukaan joissakin ääriasennoissa sivusidevamma muistuttaa itsestään. Tämä ei kuitenkaan estä täysipainoista fysiikka- ja lumiharjoittelua.

Pellisen paluu kilpailurinteille ajoittuu maailmancupin finaaleihin, jotka lasketaan Espanjan Sierra Nevadassa crossin osalta maaliskuun 20. päivänä.

”Nyt kun Nevadan kisa on avoin finaali, mietittiin Heikin (Kervinen) kanssa, että siellä voisi laskea. Muut maailmancupin startit tulevat vähän liian nopeasti, kun suksilla en ole vielä ollut”, Pellinen pohti.

Pellinen laskee myös huhtikuun alussa Suomen mestaruuskilpailuissa ja jatkaa harjoittelua lumilla loppukevään.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle