Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Norja voitti naisten viestin – Suomi 6:s

 
Norja voitti naisten viestin – Suomi 6:s

Norjan ykkösjoukkue voitti naisten 4x5 km viestin Salpausselän kisoissa sunnuntaina. Suomi joukkueella ,Krista Lähteenmäki, Kerttu Niskanen, Riikka Sarasoja ja Riitta-Liisa Roponen, sijoittui kuudenneksi.

Toinen viestissä oli Saksa ennen Italiaa.

Avausosuudella Suomen ykkösjoukkueen Krista Lähteenmäki jäi kärjestä +30,9 sekuntia. Maailmancupin ensikertalainen Lähteenmäki tuli vaihtoon seitsemäntenä. Kakkosjoukkueen Pirjo Muranen oli vaihdossa kuudentena.

- Aika kovasti jännitti ja ensimmäisessä nousussa vatsassa pyöri. Sitten jännitys laukesi ja pystyin hiihtämään rennommin, Lähteenmäki sanoi.

Toisella osuudella Suomen ykkösjoukkueessa ensi kertaa esiintynyt Kerttu Niskanen teki hyvän hiihdon.

- Ihan hyvä hiihto tänään. Jouduin hiihtämään ilman muiden apuja yksinään. Oli hieno hiihtää kotiyleisön kannustaessa, Niskanen iloitsi.

Kolmannella osuudella Riikka Sarasoja teki myös tasaisen hyvän hiihdon vapaalla.

- Pikkaisen oli tukkoista menoa. Sain matkalla mahtavaa kannustusta, Sarasoja kertoi.

Ankkurina Riitta-Liisa Roponen otti joukkueelle kuudennen sijan, sillä kärki oli jo karannut omille teilleen.

- Hyvät fiilikset jäi tästä viestistä ja koko viikonlopusta. Yksin oli mahdotonta hiihtää kärkeä kiinni. Oli mukavaa vaihtelua, kun joukkueessa oli nuoret mukana, Roponen sanoi.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle