Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Crossifinaali siirtyi sumuisessa Grindelwaldissa

 
Crossifinaali siirtyi sumuisessa Grindelwaldissa

Kumparejoukkue tulessa perjantaina Åressa

Grindelwaldin vuoret olivat tänään torstaina sumun peitossa, eikä huonoista olosuhteista johtuen Sveitsissä päästy laskemaan ski crossin maailmancupin osakilpailun finaalia. Finaali siirrettiin perjantaille. Finaalissa suomalaisista laskevat Juha Haukkala ja Samu Ruoppa.

”Sääennusteen mukaan huomenna aamulla pitäisi olla selkeää ja aurinkoakin. Toisaalta ennusteet eivät juurikaan ole pitäneet paikkaansa, joten huomenna aamulla nähdään, mitä tapahtuu”, kertoi joukkueen valmentaja Pasi Laitakari.

Finaali on aikataulutettu alkamaan perjantaina 12.3. klo 12 Suomen aikaa. Myös Meiringenin osakilpailun aikatauluihin saattaa tulla viikonlopun aikana muutoksia, sillä sunnuntaille on luvattu huonoa säätä. Meiringenin alkuperäisen aikataulun mukaan aikalaskut oli määrä laskea lauantaina 13. päivä ja finaalit sunnuntaina 14. päivä. Mahdollisista aikataulumuutoksista tiedotetaan myöhemmin.

Kumparelaskijat valmiita Åren kisaviikonloppuun

Ruotsin Åressa lasketaan viikonlopun aikana kumparelaskun kaksi finaalikilpailua edeltävää maailmancupin osakilpailua. Suomelta mukana on seitsemän laskijan joukkue, joka edustaa sekä kokemusta että nuoruutta. Valmentaja Pekka Lehtikallio odottaa huomiselta hyvää kisaa.

”Rinne on suhteellisen helppo, kovaa siinä pitää laskea. Ihanneaika on reilut 22 sekuntia. Mikko (Ronkainen) ja Arttu (Kiramo) laskivat tänään kovaa alle 22 sekunnin. Ja Miettusen Villekin laski tänään hyvin. Kyllä koko joukkue on osoittanut kunnon meininkiä”, Lehtikallio kertoi.

Perjantaina 12. päivänä käydään normaali kumparekilpailu. Miesten alkukilpailu alkaa klo 11.50 Suomen aikaa ja finaali 15.04. Naisten sarjassa ei ole suomalaisia mukana.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle