Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar kolmas Eurooppa-cupin päättäneessä syöksyssä

 
Andreas Romar kolmas Eurooppa-cupin päättäneessä syöksyssä

Viime kaudella nuorten MM-pronssia syöksylaskussa saavuttanut Andreas Romar alkaa löytämään oivan laskuvireen kauden kääntyessä loppupuolelle. Romar laski Eurooppa-cupin finaaleissa Italian Tarvisiossa Super-G:n seitsemännen sijan lisäksi palkintokorokkeelle syöksylaskussa.

Vaasalaisesta tuli kolmannen sijan myötä ensimmäinen alppihiihdon Eurooppa-cupin syöksylaskussa palkintokorokkeelle laskenut suomalainen. Kilpailun voittoon laski Yhdysvaltojen Steven Nyman, jolle Romar hävisi 0.4 sekuntia. Romarin edelle kakkoseksi laski Sveitsin Cornel Zueger, joka hävisi Numanille 0.29 sekuntia.

“Oli ihan hyvä lasku, ei mitään suurempia virheitä. Tuntuu, että jonkun käännöksen olisi voinut laskea vielä paremmin. En tiedä miten sitten olisi päässyt eteenpäin, jos pari käännöstä olisi laskenut hieman erilailla”, Romar kertoi.

Romarin kausi on ollut erittäin vaihteleva. Parhaimmillaan hän on johtanut ensimmäisen kierroksen jälkeen kilpailua Eurooppa-cupin suurpujottelussa, mutta sortunut virheisiin toisella kierroksella.

“Eurooppa-cup lähti menemään alusta päin puuta, kuten Levillä johtoaseman jälkeen pipariksi menneessä toisessa laskussa kävi. Paljon tuli ulosajoja ja kausi on ollut vaikea tähän asti. Toissapäiväinen Super-G:n seitsemäs sija nosti kuitenkin hyvin itseluottamusta ja tänään pystyi laskemaan rennoin mielin”, Romar totesi.

“Rata oli muutenkin hyvässä kunnossa, vaikka se oli vielä eilen treeneissä aika pehmeä. Järjestäjät saivat kuitenkin lanattua sen oikein hyvään kuntoon. Ei tämä mikään vaikein syöksy ollut. Isoja hyppyjä, mutta helppoja ja mukavia käännöksiä. Sen näkee tuloksistakin, että rata ei ollut älyttömän haastava, kun erot oli niin pieniä”, Romar summasi.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle