Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Freestylen maailmancupien voittajat ratkotaan Espanjan Sierra Nevadassa

 
Freestylen maailmancupien voittajat ratkotaan Espanjan Sierra Nevadassa

Freestylen maailmancupin finaaliosakilpailut lasketaan loppuviikosta Espanjan Sierra Nevadassa. Maailmancupeissa ei suomalaisittain ole palkintopallisijoja tähtäimessä, mutta mielenkiintoa finaalikilpailuissa riittää, kun muun muassa tammikuussa polvensa loukannut Jouni Pellinen palaa ski cross -radalle.

Torstaina 18. maaliskuuta finaalit käynnistyvät kumparekilpailulla. Alkukilpailut lasketaan klo 11.30 alkaen (Suomen aikaa) ja finaalit käynnistyvät klo 14.30. Suomelta mukana ovat maailmancupissa sijalla 21. oleva Arttu Kiramo (pisteitä 96 p.) sekä hienon paluun kisarinteisiin tehnyt Juuso Lahtela. Maailmancupia johtaa Australian Dale Begg-Smith ennen Ruotsin Jesper Björnlundia.

Ski cross -kilpailussa lasketaan aikalaskut perjantaina 19. päivä ja 20. päivä lauantaina vuorossa ovat finaalikierrokset. Aikataulu saattaa vielä muuttua. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme siitä myöhemmin. Aika starttaa suomalaisista neljän laskijan joukkue: Juha Haukkala, Pellinen, Samu Ruoppa ja Tuomas Karhumäki. Ruoppa on kuntoutunut viime perjantaisesta kaatumisestaan Sveitsin Grindelwaldissa ja päässee suksille ja harjoituksiin torstaina.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle