Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten käsipallomaajoukkue Challenge Trophyyn

 
Naisten käsipallomaajoukkue Challenge Trophyyn

Suomen naisten käsipallomaajoukkueen päävalmentaja Birgitta Lindholm on nimennyt 15 pelaajaa, jotka edustavat Suomea pääsiäisviikonloppuna 2.-4. huhtikuuta Virossa pelattavassa EHF Challenge Trophyn alkulohkossa. Pelipaikkana on Viimsi Tallinnan ulkopuolella ja lohkossa Suomi kohtaa emäntien lisäksi Moldovan ja Färsaaret.

-Koko joukkue odottaa innolla turnausta ja maajoukkuepelaajien harjoitusmotivaatio on ollut erittäin korkealla. Lähdemme tavoittelemaan turnauksesta voittoa ja paikkaa Challenge Trophyn loppuottelussa, kertoo Lindholm.

Maajoukkueen kokoonpanossa on mukana uusina tuttavuuksina neljä tyttöjen maajoukkueissa meritoitunutta pelaajaa eli Spartan parivaljakko Charlotte von Numers ja Inka Jäntti sekä Kauniaisten Anna Lindahl ja Betina Lillqvist, jotka saavat näin tulikasteensa aikuisten ympyröissä. Mielenkiintoisen paluun maajoukkuetehtäviin tekee maalivahti Bianca Eklundh. Joukkueen kokeneempaa kaartia edustavat muun muassa HIFK:n Annette Tallqvist sekä Siuntion Linda Johansson.

-Joukkueessa on varsin sopivasti sekä kokemusta että nuoruutta, ja vastuuta on tarkoitus jakaa koko joukkueelle, jatkaa Lindholm.

Viime viikonloppuna pelattiin Israelissa Challenge Trophyn ensimmäinen alkulohko, jonka voittajaksi selviytyi Israel puhtaalla pelillä ennen Kyprosta, Armeniaa ja Maltaa. Viron lohkon voittaja kohtaa Israelin Challenge Trophyn Euroopan loppuottelussa, joka pelataan joulukuussa Tanskassa ja Norjassa järjestettävän EM-lopputurnauksen yhteydessä.

Suomen naisten maajoukkue Viron turnaukseen 2.-4.4. 2010
Maalivahdit:

Eklundh Bianca, GrIFK 
Koskinen Sonja, IVH Västerås (SWE)

Kenttäpelaajat:
Cainberg Linda, HIFK 
Johansson Linda, SIF  
Jäntti Inka, Sparta 
Jäntti Sara, Flottans IF(SWE) 
Koskela Katri, Sparta  
Lillqvist Betina, GrIFK 
Lindahl Anna, GrIFK 
von Numers Charlotte, Sparta 
Roos Alexandra, Toten HK (NOR) 
Sandberg Malin, HIFK 
Tallqvist Annette, HIFK
von Veh Carolina, Gladsaxe HB (DEN)
Wiberg Pamela, ÅIFK   

Suomen otteluohjelma Virossa:
Pe 2.4. klo 16:00 Suomi – Moldova
La 3.4. klo 16:00 Färsaaret – Suomi
Su 4.4. klo 13:00 Viro – Suomi

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle