Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Slovakia oli kotikentällään Suomen tyttöjä parempi

 
Slovakia oli kotikentällään Suomen tyttöjä parempi



Suomen tyttöjen viiden päivän urakka lentopallon alle 19-vuotiaiden EM-karsinnoissa alkoi tiistai-iltana tappiolla. Nitrassa pelattavien karsintojen kotijoukkue Slovakia kukisti Suomen 3-0 (25-20, 25-18, 25-18).

- Meidän vastaanottopelimme oli huonoa, alle 30 prosentin tasoa. Sen takia myös hyökkäystehot jäivät heikoiksi, joukkueen valmentaja Mariliisa Salmi kertoo.

- Aloitussyötöillä tehtiin paljon hyvääkin, mutta myös 15 virhettä. Mikään ei tänään toiminut niin kuin nämä likat osaavat tehdä.
Suomen avauskokoonpanossa passarina oli Kaisa Alanko, keskitorjujina Eveliina Smolander ja Saara Tikka, yleispelaajina Liisa Hurskainen, Pauliina Vilponen ja Karoliina Kyllönen sekä liberona Maiju Hiekka.

Taru Lahti tuli vaihtopenkiltä kentälle ja myös Noora Kosonen kävi kentällä.

- Slovakia oli kova ja se on Belgian kanssa turnauksen ennakkosuosikki. Me taistelemme kolmannesta jatkopaikasta. Oma peli pitää saada kuntoon seuraavissa otteluissa, Salmi sanoo.

Keskiviikkona Suomi kohtaa Kreikan, torstaina Kroatian, perjantaina Belgian ja lauantaina Montenegron. Lohkon voittaja pääsee suoraan Serbian EM-kisoihin 3.-12. syyskuuta. Karsintojen toinen ja kolmas joukkue menevät jatkokarsintoihin 8.-11.7.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle