Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen tytöt kaatoivat Kreikan EM-karsinnoissa

 
Suomen tytöt kaatoivat Kreikan EM-karsinnoissa

Suomen tytöt pelasivat aivan erinomaisesti Kreikkaa vastaan lentopallon alle 19-vuotiaiden EM-karsinnoissa Nitrassa, Slovakiassa. Komea voitto tuli luvuin 3-0 (25-20, 25-21, 25-15) ja se piti yllä Suomen toiveet jatkopaikasta.

- Tämä oli loistava peli koko porukalta ja olen todella tyytyväinen tyttöihin tänään, joukkueen valmentaja Mariliisa Salmi kehui.
Suomen aloitussyöttö toimi todella hyvin ja kaksi Kreikan runkopelaajaa pommitettiin syötöillä suuriin vaikeuksiin. Toinen heistä joutuikin vaihtoon.

Ensimmäisessä erässä Suomi oli häviöllä vielä 8-15-tilanteessa, mutta sen jälkeen joukkueen hyökkäys alkoi toimia. Myös Suomen torjunta oli Kreikkaa vastaan hyvä. Torjuntapisteet tulivat Suomelle 12-5.

Suomi teki ottelussa vain muutamia taktisia vaihtoja. Muuten pelattiin aloituskokoonpanolla, jossa passarina oli Kaisa Alanko, liberona Maiju Hiekka, keskitorjujina Eveliina Smolander ja Saara Tikka sekä yleispelaajina Pauliina Vilponen, Karoliina Kyllönen ja Taru Lahti.

- Alanko pelasi tänään todella hyvin ja järkevästi koko pelin. Kyllönen sai tänään 38 passia, joista hän hyökkäsi 45 prosentin teholla. Todella hyvä esitys, Salmi sanoi.

- Kreikka oli sellainen joukkue kuin odotinkin ja tänään me teimme heidän pelinsä huonoksi.

Torstaina Suomi kohtaa Kroatian, perjantaina Belgian ja lauantaina Montenegron. Lohkon voittaja pääsee suoraan Serbian EM-kisoihin 3.-12. syyskuuta. Karsintojen toinen ja kolmas joukkue menevät jatkokarsintoihin 8.-11.7.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle