Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallotytöille jo toinen voitto EM-karsinnoissa

 
Lentopallotytöille jo toinen voitto EM-karsinnoissa

Suomen tytöt ottivat jo toisen voiton lentopallon alle 19-vuotiaiden EM-karsinnoissa Nitrassa, Slovakiassa. Kroatia kaatui hyvällä pelillä 3-1 (25-10, 17-25, 25-15, 25-20).

- Aloitussyöttö oli meillä tänään taas hyvä ja sillä pommitettiin muutama Kroatian pelaaja pihalle. Hyppysyöttäjiä meillä ei ole, mutta hyppyleijat ja tavalliset leijat pystytään suuntaamaan ihan postimerkin tarkasti, joukkueen valmentaja Mariliisa Salmi kertoo.

- Torjunta oli tänään myös hyvä. Pahoilla syötöillä saatiin vastustajan keskihyökkäys pois ja nelospaikalta saatiin paljon torjuntoja.

Edellisen ottelun kokoonpanoon tehtiin vain yksi muutos kun Noora Kosonen tuli Eveliina Smolanderin tilalle. Kosonen keräsikin suomalaisten parhaat tehot (+12). Taru Lahti onnistui myös (+10).

Passari Kaisa Alanko teki myös hyvää työtä ja pystyi huonommistakin nostoista jakamaan onnistuneita passeja.

Muut aloitusseitsikon pelaajat olivat Saara Tikka, Pauliina Vilponen ja Karoliina Kyllönen sekä libero Maiju Hiekka.

Kroatia-voitolla Suomi säilytti hyvät mahdollisuudet lohkon kolmen parhaan joukkoon. Lohkon voittaja pääsee suoraan Serbian EM-kisoihin 3.-12. syyskuuta. Karsintojen toinen ja kolmas joukkue menevät jatkokarsintoihin 8.-11.7.

Perjantaina Suomi kohtaa kovan Belgian ja lauantaina viimeisessä ottelussa heikomman Montenegron.

- Belgiaa vastaan lähdetään myös totta kai voittamaan. Sehän on selvä, Salmi sanoo.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle