Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Esa Honkalehto yleisurheilun EM-kilpailujen pääsihteeriksi

 
Esa Honkalehto yleisurheilun EM-kilpailujen pääsihteeriksi

Suomen Urheiluliitto on valinnut liikuntatieteiden maisteri Esa Honkalehdon (44) vuonna 2012 Helsingissä pidettävien yleisurheilun Euroopan mestaruuskilpailujen pääsihteeriksi. Kilpailut järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 27.6.-1.7.2012.

Honkalehto on toiminut aikaisemmin mm. Suomen Urheiluliiton markkinointijohtajana ja yleisurheilun Helsingin GP-kilpailujen pääsihteerinä. EM-kilpailujen pääsihteeriksi hän siirtyy Ilves-Hockey Oy: n toimitusjohtajan tehtävästä.

-Honkalehdon laaja kokemus urheilusta ja tapahtumien järjestämisestä antaa vahvat eväät EM-projektin menestykselliseen johtamiseen, Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Antti Pihlakoski sanoo.

-Hänen taustansa mahdollistaa hyppäämisen jo vauhdissa olevan kisaprojektin johtoon, Pihlakoski korostaa.

Pääsihteeriksi nimetty Honkalehto kertoo olevansa erittäin motivoitunut uuden haasteen edessä.

-Kansainvälisen suurtapahtuman järjestäminen on upea haaste, jonka otan vastaan erittäin motivoituneena. Uskon, että kilpailut tulevat tarjoamaan hienoja elämyksiä suomalaiselle ja eurooppalaiselle yleisurheiluväelle, Honkalehto hehkuttaa.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle