SBS Pori palasi voittokantaan

SBS Pori palasi tänään takaisin voittojen tielle, kun joukkue voitti kotikentällään Nibacosin. Ottelun avauserä päättyi tasatilanteeseen 2-2, kun porilaisista maalinteossa onnistuivat Juho Miilunpalo ja Tommi Toivola. Toisessa erässä SBS nousi jo 4-2 johtoon erän alku minuuteilla. Nibacos puolestaan onnistui yllättämään toisessa erässä SBS:n maalilla erinomaisesti pelanneen Mika Elon vain kertaalleen. Kolmannessa erässä kotijoukkue onnistui ratkaisemaan ottelun edukseen ja hyvin taistellut Nibacos oli voimaton. Päätöserä kirjattiin SBS:n eduksi numeroin 4-0. Koko peli päättyi lopulta numeroin 8-3.