Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nina Halme laski niukasti syöksyn Suomen mestaruuteen

 
Nina Halme laski niukasti syöksyn Suomen mestaruuteen

Alppihiihdon Suomen mestaruuskilpailussa Ruotsin Björklidenissä saatiin keskiviikkona kilpailtua myös naisten syöksylasku, vaikka sääolosuhteet olivatkin kiusanneet järjestäjiä pitkin viikkoa. Suomen mestaruuteen laski Kouvolan Hiihtoseuran Nina Halme.

Voiton kilpailussa ja Ruotsin mestaruuden nappasi maailman kärkilaskijoihin kuuluva Anja Pärson ajalla 1:26.90. Kymmenenneksi laskenut Halme kellotti ajan 1:31.16, joka riitti kukistamaan kilpailussa 11. ja Suomen mestaruushopealle laskeneen Espoo Slalomin Kristiina Roven 21 sekunninsadasosalla.

Pronssille Björklidenin rinteillä viiletti Roven tapaan Espoo Slalomia edustava Johanna Tikkanen. Tikkasen kilpailusuoritus riitti 29. sijaan ja sitä myötä Suomen mestaruuspronssiin. Aikaeroa kirkkaimpaan mitaliin kertyi 3.83 sekuntia.

Alppihiihdon Suomen ja Ruotsin mestaruuskilpailut jatkuvat Björklidenissä torstaina Super-G:llä ja perjantaina on vuorossa superyhdistetty.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle