Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käsipallo nuorilla EM-karsintaturnaus

 
Käsipallo nuorilla EM-karsintaturnaus


Käsipallon nuorten miesten (M20) maajoukkueen EM-karsintaturnaus Pirkkolassa 16 – 18.4.2010

Tulevana viikonloppuna Pirkkolan palloiluhallissa järjestettävissä EM-karsintaturnauksessa on odotettavissa menestystä. Suomen nuorten maajoukkue on valmis kohtamaan Viron, Sveitsin ja Espanjan. Maajoukkue on tällä hetkellä  valmisteluleirillä Lohjan Kisakalliossa.
 
Nuorten maajoukkue selvitti tiensä vuonna 2008 EM-lopputurnaukseen ja samaa odotetaan tulevalta viikonlopulta.  Kyseinen joukkue on yksi Suomen menestyneimmistä palloilumaajoukkueista.

Joukkueen terveystilanne on hyvä eli parhaat pelaajat saadaan kentälle. Joukkueen runko koostuu muun muassa legendaarisen Jan Rönnbergin pojasta Nico Rönnbergistä. Hänen lisäksi tärkeimmät pelaajat ovat Bromanin veljekset Benny ja Joakim HC Westistä Kauniaisista, Oscar Kihlstedt Karjaalta sekä Miro Koljonen Siuntiosta. Miesten SM-sarjan kuumin pelaaja välierissä oli Benny Broman, hän takoi kolmessa välieräpelissä 27 maalia joten hänen esitykset lupaavat hyvää viikonloppua ajatellen. 
Käsipalloliitto odottaakin paljon väkeä Pirkkolan hornankattilaan joka päivä kannustamaan Suomen nuoret EM-lopputurnaukseen.

Vastustajista kovin on Espanja

Lohkovoitosta pelataan suurella töidennäköisyydellä sunnuntaina kun Suomi kohtaa Espanjan.
Suomi aloittaa kohtaamalla Viron perjantai avauspelissä ja Sveitsin lauantaina. Suomi lähtee molempiin otteluihin ennakkosuosikkina. Sunnuntain peliin Espanja on selkeä ennakkosuosikki. Suomen nuorten maajoukkue on matkan varrella osoittanut jo venymiskykyä. Jo pääsy 2008 EM-lopputurnaukseen on kova saavutus, mutta tämän lisäksi Suomi kaatoi Norjan neljän maan turnauksessa viime vuoden puolella. Norja kuuluu Euroopan eliittiin, Norja oli viime EM kisojen seitsemäs.

EM-karsintaturnauksen aikataulu
Perjantai 16.4

klo 18.00 Suomi – Viro
klo 20.00 Espanja – Sveitsi
Lauantai 17.4
klo 18.00 Sveitsi  - Suomi
klo 20.00 Viro – Espanja
Sunnuntai 18.4
klo 14.00 Svetsi – Viro
klo 16.00 Espanja –Suomi

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle