Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuhkapilvi sotkee Leijonien kuvioita

 
Tuhkapilvi sotkee Leijonien kuvioita

A-maajoukkueella vaihtoehtoisia suunnitelmia

Lentoliikennettä haittaava tuhkapilvi sotkee myös Leijonien valmistautumista kohti Saksan MM-kisoja. A-maajoukkueen oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus lentää keskiviikkona Tanskaan ja pelata siellä kaksi maaottelua. Tämäkin vaihtoehto voi vielä toteutua ja joukkue on jatkuvassa valmiustilassa, mutta Leijonajohto on varautunut myös vaihtoehtoisilla suunnitelmilla.

Tanska-maaotteluiden suhteen tilanne on auki. Jos Leijonat eivät pääse huomenna lentämään, niin silloin torstain Tanska-peli unohdetaan ja tavoitteeksi otetaan lauantain yksittäinen maaottelu. Mikäli perjantain lennotkaan eivät onnistu, niin silloin Tanska-pelit jäävät kokonaan pelaamatta.

A-maajoukkue pelaa tällä viikolla joka tapauksessa kaksi ottelua - joko yhden tai kaksi ottelua Tanskaa vastaan tai sitten omalla porukalla 1-2 harjoitusottelua. Jälkimmäisessä tapauksessa Leijonien mukaan liittyy viisi nuorta pelaajaa, jonka jälkeen ryhmä jaetaan kahteen joukkueeseen, joiden kummankin vahvuus on maalivahti, viisi puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjää. Nämä joukkueet kohtaavat toisensa keskiviikkona ja perjantaina klo 10.00.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle