Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäpalloliitto ensimmäisenä lajiliittona tukemaan Icehearts-kasvatustyötä

 
Pesäpalloliitto ensimmäisenä lajiliittona tukemaan Icehearts-kasvatustyötä

Pesäpalloliitto on lähtenyt voimakkaasti tukemaan Icehearts-toimintaa, joka tähtää lasten ja nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisyyn.

Tavoitteena on antaa kaikille mahdollisuus liikunnan harrastamiseen sosiaaliseen taustaan katsomatta.

- Olemme äärimmäisen iloisia liittyessämme perinteikkääseen pesäpalloperheeseen, jonka kautta voimme viedä tärkeää sanomaamme eteenpäin, Iceheartsin toiminnanjohtaja Ville Turkka toteaa.

- Kun ongelmiin pystytään puuttumaan ajoissa, elämä saadaan palautettua raiteilleen ja yhteiskunta säästyy myöhemmin isolta laskulta. Pesäpalloliitossa nuorten kasvatustyö nähdään yhtenä liikuntajärjestöjen suurimmista haasteista, joihin tulee kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä vastaamaan, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Arto Ojaniemi näkee.

Pesäpalloseuroista suuntaa on näyttänyt Ulvilan Pesä-Veikot, joka on ollut toiminnassa mukana vuodesta 2008 lähtien.

- Oman kilven kiillottamiseen tämä hanke ei sovellu, motivaatio on haettava muualta. Lasten ja vanhempien kanssa on sovittu, että kuljemme heidän mukanaan aikuisikään saakka. Koskaan ei torjuta ketään, vaikka olisi kuinka huono päivä, urheilutoimenjohtaja Jukka Marttala kertoo.

Icehearts-projekti on näkyvästi esillä joukkueiden peliasuissa pesäpallon Itä-Länsi -otteluissa Helsingissä 2.-4.7.

Pesäpalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle