Suomen naiset selvään voittoon Tshekistä Karlstadissa

Suomi otti selvän 6-1-voiton Tshekistä Ruotsin Karlstadissa pelattavan neljän maan EuroFloorball Tourin toisessa ottelussaan. Eilen Sveitsiä vastaan kolmesti osunut Eliisa Alanko esiintyi vahvasti myös tänään laukoen Suomen maaleista kaksi.

Vielä ensi erässä Tshekki kykeni kuittaamaan Nina Rantalan Suomelle laukoman johto-osuman, mutta toisessa Tiia Ukkonen sekä Eliisa Alanko alkoivat kasvattaa eroa. Päätösjaksolla vauhti parani entisestään Laura Kokon, Eliisa Alangon ja Maiju Merikannon onnistuessa maalinteossa.

Sunnuntain päätösottelussa Suomi mittaa maailmanmestari Ruotsin.

Salibandya, Karlstad, Ruotsi
Naisten EuroFloorball Tour -turnaus

Tshekki - Suomi 1-6 (1-1, 0-2, 0-3)

1. erä: 6.57 Nina Rantala (Maiju Merikanto) 0-1, 19.03 Pavla Theodosisova (Jana Vojackova) 1-1.
2. erä: 21.22 Tiia Ukkonen (Laura Kokko) 1-2, 31.33 Eliisa Alanko (Eija Pasanen) 1-3.
3. erä: 45.14 Kokko (Hanna Sipiläinen) 1-4, 45.39 Alanko (Anne Haapasalo) 1-5, 56.28 Merikanto (Anna Yli-Kojola) 1-6.

Laukaukset: Tshekki 2+7+0=9, Suomi 3+3+8=14.

Jäähyt: Tshekki 2x2 min, Suomi 2 min.

Yleisöä: 322.

Suomi voitti myös turnausotteluihin kuuluvan rangaistuslaukauskisan ja sai sarjataulukkoon yhden lisäpisteen.