Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallonaisten hyökkäyspeli yski Bulgariaa vastaan

 
Lentopallonaisten hyökkäyspeli yski Bulgariaa vastaan

Suomen lentopallonaiset hävisivät EM-karsintaottelun Bulgarialle lukemin 0-3 (17-25, 15-25, 22-25). Kahden ottelun jälkeen Suomella on voitto ja tappio neljän joukkueen lohkossa.

Euroopan kärkimaihin kuuluvan pitkän Bulgarian rutiini ja voima olivat liikaa Suomelle, joka ottaa vasta ensiaskeliaan uudessa komennossa.

Suomen vastaanottopeli oli kunnossa, mutta hyökkäyspelin Bulgaria pystyi lukemaan liian helposti. Riikka Lehtoselle ja Saara Eskolle jäi liian kova tehtävä ohittaa bulgarialaisten torjuntaa.

Passari Noora Lainesalon aivoitukset vastustaja luki liian helposti. Riikka Arminen kävi kentällä toisessa erässä, mutta suurta muutosta ei siitä seurannut.

- Bulgaria oli juuri sellainen kuin odotimme. Emme ole vielä samalla tasolla, Suomen valmentaja Tore Aleksandersen totesi.

- Halusimme aggressivisuutta ja painetta heille. Se onnistui. Heidän vastaanotto- ja jatkopallohyökkäyksensä oli kuitenkin paljon meitä voimakkaampaa.

Bulgarian kovin tykki oli Lehtosen viime kauden seurakaveri Perugiasta: korkealta kääntelevä vasenkätinen hakkuri Antonina Zetova. Toisen Lehtosen seurakaverin Elitsa Vasilevan Suomi pystyi hyydyttämään, mutta sillä ei vielä ollut asiaa edes erävoittoon asti. Kolmatta erää Suomi kuitenkin johti vielä 17-11 ja 18-14.

- Otamme tämän pelin hyvänä kokemuksena ja keskitymme jo sen avulla sunnuntain tärkeään Kreikka-peliin Aleksandersen sanoi.

Suomi ja Kreikka taistelevat lohkon kakkospaikasta, jolla pääsee syyskuiseen jatkokarsintaan.

Parhaat pistepelaajat:
Suomi: Laura Pihlajamäki 10/+7, Riikka Lehtonen 10/+3, Saara Esko 9/-3, Hannamari Arminen 7/+6, Kaisa Jokinen 7/+1.

Bulgaria: Antonina Zetova 16/+10, Eva Yaneva 11/+10, Strashimira Filipova 11/+9, Elitsa Vasileva 10/0.

Ässät Suomi 7, Bulgaria 1. Torjunnat Suomi 7, Bulgaria 10, Vastaanotto Suomi +65%, Bulgaria +41%, hyökkäys Suomi +28%, Bulgaria +41%

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle