Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomelle revanssi Ruotsista rullakiekossa

 
Suomelle revanssi Ruotsista rullakiekossa

Ruotsi - Suomi 5-10 (0-3, 3-1, 2-2, 0-4)

Suomi otti revanssivoiton eiliselle tappiolle. Rullaleijonat olivat heti ottelun alusta asti hereillä ja mukana pelissä. Toisessa erässä Ruotsi pääsi peliin mukaan kahdella tasavajaalla tehdyillä Simon Olssonin maaleilla.

Suomi sai kolmanteen ja neljänteen erään nostettua tunnetason sille tasolle kuin se Suomi-Ruotsi otteluissa kuuluukin olla. Lisäksi ylivoimapeli toimi lauantaita paremmin ja maalivahtipeli oli kunnossa.

Päävalmentaja Nemo Nokkosmäki näki kaksoismaaotteluissa juuri niitä piirteitä joita tultiin hakemaan valmistautumisessa MM-kisoihin. ”Ensimmäinen peli tuli joukkueelle ehkä hieman liian nopeasti, mutta toisessa otteluissa näkyi jo niitä elementtejä, joita tarvitaan kansainvälisellä huipputasolla.”

Suomen joukkueen parhaana palkittiin maalivahti Petri Karhu.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle