Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuusi olympiavoittajaa iskee Tampereella

 
Kuusi olympiavoittajaa iskee Tampereella

Lentopallon maailmanliigan otteluissa perjantaina ja lauantaina Tampereella iskee kuusi Pekingin olympiavoittajaa, kun Suomen miehet kohtaavat Hakametsän jäähallissa USA:n kovan joukkueen.

Tampereella nähtävät kuusi Pekingin olympialaisten kultamitalistia ovat yleispelaajat Riley Salmon ja Sean Rooney, keskipelaajat David Lee ja Ryan Millar sekä passari Kevin Hansen ja libero Richard Lambourne.

Maailman rankingissa kakkosena oleva USA hävisi viime viikonloppuna Maailmanliigan ensimmäisissä peleissään Jekaterinburgissa Venäjälle 0-3 ja 1-3.

- Venäjä oli tosi kova ja me emme pelanneet niin hyvin kuin osaamme. Ne olivat ensimmäiset pelit ja vieraskentällä, mutta toivottavasti niistä opittiin jotain, USA:n kapteeni Ryan Millar sanoo.

- Maailmanliiga on erinomainen paikka uusien pelaajien nousta esiin ja näyttää osaamistaan. Näitä pelejä tarvitaan kun valmistaudumme syksyn MM-kisoihin.

USA:n valmentaja Alan Knipe toteaa, että joukkueessa on erinomaisia tyyppejä ja töitä tehdään koko ajan pelin parantamiseksi.

- Meidän tavoitteemme on Maailmanliigan kuuden joukkueen lopputurnaus, Knipe sanoo.

- Venäjällä suurin osa ongelmistamme oli itse aiheutettuja. Oman pelin kannalta on tärkeää saada muutamia asioita kuntoon. Aloitussyötön pitää toimia ja hyökkäyskuvioiden myös. Torjunnan pitää myös saada palloja tapettua.

- Suomella on erittäin hyvä joukkue, jossa on pelaajia vaihtunut kuten meilläkin. Suomella on useita hyviä laitaiskijöitä, Knipe arvioi viikonlopun vastustajaansa.

Suomi ja USA kohtaavat Hakametsän jäähallissa Tampereella perjantaina ja lauantaina klo 18.30.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle