Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kenttä tyhjäksi läpilyönneillä pesäpallon Itä-Lännessä

 
Kenttä tyhjäksi läpilyönneillä pesäpallon Itä-Lännessä

Pesäpallon Itä-Länteen Helsingissä tehdään raju sääntömuutos. Yhdellä lyönnillä voi syntyä jopa neljä juoksua, kun pallo viuhuu puhtaasti läpi kentälle sijoitettavien porttien välistä.

Itä-Länsi -ottelusta odotetaankin juoksujen juhlaa, kun ulkopelaajat joutuvat vartioimaan rajoja tarkasti.

- Tiedossa on todellinen karnevaali. Kun läpilyönnit on torjuttava, myös keskikentälle jää enemmän tilaa. Odotan Itä-Länneltä monipuolista sisäpeliä ja paljon juoksuja, Superpesiksen toimitusjohtaja Juha Tikkanen toteaa.

Lyöjätilaston ykkösnimi, Lännen ja Vimpelin Jere Dahlström, uhoaa jo valmiiksi Idän suuntaan, vaikka arvo-ottelun valintoja ei vielä olekaan tehty.

- Toivottavasti eivät tule liian lähelle. Alkukausi on lämmitelty mailaa sopivaan iskuun, joten mikäpä sen hienompaa olisi kuin ratkaista Itä-Länsi -ottelu suuren yleisön valokeilassa Helsingissä. Sääntömuutos antaa mahdollisuuden todelliseen ilotulitukseen ja räiskintään, eikä ainakaan meillä Pohjanmaalla ole ollut tapana säästellä näissä paikoissa.

Puhtaalla läpilyönnillä kaikki kentällä olevat etenijät tuovat juoksun ja lyöjä saa tililleen kunniajuoksun.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle