Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommi Evilä jää pois Euroopan joukkuemestaruuskilpailuista

 
Tommi Evilä jää pois Euroopan joukkuemestaruuskilpailuista

Mikko Kivinen korvaa Tommi Evilän Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa

Pituushyppääjä Tommi Evilä jää pois ensi viikonvaihteessa käytävistä yleisurheilun joukkuemestaruuskilpailuista. Syynä poisjääntiin on viime viikonvaiheessa iskenyt kiputila hyppääjän lähentäjälihaksessa.

- Tampereen viime sunnuntain kilpailun jälkeen Tommin vasemmassa lähentäjässä on ollut sitkeä kiputila, joka todennäköisesti on venähdyksen aiheuttama, kertoo Evilän omalääkäri Jonne Väisänen.

- Näillä näkymin vamma ei ole vakava, mutta Bergenin kilpailu tulee toipumisen kannalta liian pian. Tommin on tarkoitus kilpailla seuraavan kerran juhannuksena Kuortaneella ja tällä hetkellä kilpaileminen siellä näyttää mahdolliselta, Väisänen jatkaa.

Tommi Evilän tilalle Suomen maajoukkueeseen on nimetty Lohtajan Veikkojen Mikko Kivinen, jonka kauden paras tulos 775 syntyi viime viikonloppuna Tampereella.

- On onni onnettomuudessa että miesten pituushypyn taso on Suomessa tällä hetkellä hyvä ja saamme nousukuntoisen Kivisen paikkaamaan Evilän poisjääntiä. Kivinen hävisi Evilälle Tampereella vain kaksi senttiä ja on parantanut tuloksiaan pitkin kesää, joten odotan hänen suoriutuvan tehtävästään Bergenissä hyvin, kommentoi Suomen Urheiluliiton huippu-urheilujohtaja Jarmo Mäkelä.

Viime vuonna 22-vuotiaiden EM-pronssia voittaneen Kivisen henkilökohtainen ennätys on 789. Myötätuulessa mies on hypännyt vielä kaksi senttiä pidemmälle.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTommi Evilä

Tiedot