Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Muutoksia Suomen joukkueeseen Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa

 
Muutoksia Suomen joukkueeseen Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa

Korkeushyppääjä Osku Torro jää pois Suomen joukkueen vahvuudesta Bergenissä käytävissä yleisurheilun Euroopan joukkuemestaruuskilpailuissa. Tuoreen SE-hyppääjän poisjäännin

syynä on ponnistavan jalan pohjelihaksessa oleva hermopinne, joka on seurausta viime viikon kahden kovan kansainvälisen kisan aiheuttamasta rasituksesta.

- Oskun kolmekymmentä täysivauhtista hyppyä parin päivän sisällä aikaansaivat lihassoluvaurioita ja turvotusta pohkeen alueella, estäen lihas-jänne-kompleksin normaalin hermotuksen korkeushypyn ponnistuksessa, kertoo SUL:n korkeushypyn lajivalmentaja ja Osku Torron henkilökohtainen valmentaja Juha Isolehto.

Isolehdon mukaan lihassoluvaurioiden aiheuttaman turvotuksen arvioidaan poistuvan aktiivisilla hoitotoimenpiteillä viikossa, jonka jälkeen Torro voi palata normaalin harjoitusrupeaman kautta kilpakentille heinäkuun alussa.  Osku Torron tilalla Bergenissä hyppää Espoon Tapioiden Niko Kyyhkynen, jonka kauden paras noteeraus on 215.

Miesten 4x400 metrin viestijoukkueeseen nimetty Ville Wendelin jää niinikään pois Bergenistä lievien jalkavaivojen vuoksi. Wendelinin korvaaja valitaan joukkueen muiden pikajuoksijoiden keskuudesta.

Pikajuoksijat starttaavat jo perjantaina

Euroopan joukkuemestaruuskilpailujen esikisoina kilpaillaan perjantai-iltana ylimääräiset 100 metrin ja pikaviestin kilpailut. Suomen joukkueesta mukaan on ilmoitettu sekä miesten että naisten pikaviestijoukkueet ja miesten 100 metrille Niko Taavitsainen, Joni Rautanen ja Hannu Ali-Huokuna.

SUL:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle