Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Raitala jatkaa Salibandyliigan halituksen puheenjohtajana

 
Pekka Raitala jatkaa Salibandyliigan hallituksen puheenjohtajana

SSBL Salibandy Oy:n (Salibandyliiga) yhtiökokous pidettiin 21. kesäkuuta Helsingissä. Kokous myönsi vastuuvapauden liigan hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Pekka Raitala jatkaa liigan hallituksen puheenjohtajana.

Osakeyhtiön taloudellinen tulos vuodelta 2009 muodostui 13 000 euroa voitolliseksi. Osakeyhtiön liikevaihto, 760 000 euroa, oli puolestaan historian suurin sen 11 toimintavuoden aikana. Yhtiökokous valitsi liigan uuden hallituksen. Puheenjohtajana jatkaa Pekka Raitala ja varapuheenjohtajana Salibandyliiton liittohallituksen puheenjohtaja, kansanedustaja Matti Ahde. Hallituksen jäseniksi valittiin Tom Hedkrok, Timo Kekkonen ja Timo Tuominen. Salibandyliigan toimitusjohtajana toimii Jari Kinnunen.

SSBL Salibandy Oy on vuonna 1998 perustettu Salibandyliiton 100 %:sti omistama osakeyhtiö. Yhtiön tehtävä on toimia sarjajärjestäjänä salibandyn huippu-urheilusarjoissa eli miesten ja naisten Salibandyliigoissa sekä miesten 1 divisioonassa. Yhtiö organisoi myös Suomessa järjestettävät maaottelutapahtumat. SSBL on luovuttanut osakeyhtiölle mainos-, markkinointi- ja televisiointioikeudet salibandyn huippu-urheilusarjoihin ja maajoukkueisiin. Salibandyliigalla on viisi kokopäiväistä työntekijää.

Salibandyliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle