Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Itävallalle taisteluvoitto rullaleijonista

 
Itävallalle taisteluvoitto rullaleijonista

Suomi-Itävalta 2-3 (0-0,0-0,0-2,2-1)

Rullakiekon MM-kisojen toinen ottelu oli Suomelle yhtä vaikea kuin avausottelu Sloveniaa vastaakin. Ottelua hallittiin, mutta maalipaikkoja ei pystytty hyödyntämään. Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli tasaista pelaamista ja avausmaalin odottelua. Ottelun edetessä Itävallan maalivahti Bernhard Starkbaum nousi ottelun hahmoksi. Suomalaiset eivät onnistuneet mitenkään ohittamaan isokokoista Itävaltalaista ja pelaajat alkoivat turhautua tilanteeseen.

Kolmannessa erässä Itavalta sai kaksi maalipaikkaa ja käytti ne tehokkaasti hyväkseen, vaikka ottelun hallinta olikin jo selvästi kääntymään Suomelle. Itävallan maalivahti torjui kolmannessa erässä peräti 20 laukausta ja lähes saman verran rullaleijonat laukoivat ohi maalin. Neljännen erän lopussa Suomi sai Itävallan jäähyjen ansiosta vielä peliin mukaan, mutta tarvittavat maalit jäivät tekemättä.

Päävalmentaja Nemo Nokkosmäki totesi ottelun jälkeen rullakiekon olevan maalintekopeli ja jos et tee paikoista maaleja ei otteluita voi voittaa.

Alkusarjan viimeisessä ottelussa Suomi kohtaa iltapelissä isäntämaa Ruotsin.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle