Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voittamaton Venäjä lentopallomiesten vieraaksi

 
Voittamaton Venäjä lentopallomiesten vieraaksi

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen urakka maailmanliigassa jatkuu Tampereella tulevan viikonloppuna jo viidettä viikkoa. Vastus on jälleen kova, kun Hakametsän jäähallissa verkon toiselle puolelle asettuu lohkokärjessä tappioitta oleva Venäjä.

Hyvän USA:n viikonvaihteen jälkeen maajoukkueen odotukset ovat jälleen korkealla. Maailman parhaiden joukkueiden kohtaaminen neljänä viikonloppuna perättäin on toiminut erinomaisena joukkueen pelin kehittäjänä. Kehitystä odotetaan myös tästä viikonvaihteesta.

Suomi kohtasi Venäjän 1,5 viikkoa sitten Kaliningradissa, jossa isännät esittivät hienoa peliä. Suomenkaan peli ei ollut hassumpaa, mutta saalis jäi yhteen erävoittoon.

Venäjän ja USA:n viikkojen suhteen nyt kokoonpanoon tulee muutama muutos. Koko maailmanliigan tähän mennessä poissaollut keskitorjuja Konstantin Shumov palaa joukkueeseen ja samoin tekee kaksi viikkoa polveaan lepuuttanut hakkuri Mikko Oivanen.

Suomi matkaa samalla kokoonpanolla myös ensi viikoksi Egyptiin heti Venäjä-otteluiden jälkeen.
Suomen vastustaja Venäjä on purjehtinut tämän kesän maailmanliigassa voitosta voittoon. Neljän viikonlopun aikana se on menettänyt vain yhden pisteen Egyptin pinnistettyä Kaliningradissa kaksi erää nimiinsä.

Venäjä himoitsee Tampereelta täyttä pistepottia, sillä se tarkoittaisi lohkovoiton varmistumista jo ennen USA:ta vastaan ensi viikolla pelattavia vierasotteluita.  Maailmanliigan lopputurnaus pelataan Argentiinan Cordobassa 21.-25.7. ja sinne selviytyvät mukaan kaikki neljä lohkovoittajaa, isäntämaa Argentiina ja paras lohkokakkonen.

Viimeisenä lohkopelien viikolla Suomi kohtaa Kairossa Egyptin keskiviikkona sekä torstaina ja Venäjä USA:n Wichitassa perjantaina sekä lauantaina.

Suomen lentopallomaajoukkueen voitto olympiavoittajasta on vauhdittanut ennakkolipunmyyntiä viikonlopun Venäjä-otteluihin.

Panoksia ei peleistä puutu ja se näkyy myös ennakkomyynnissä. Viikonlopun otteluihin on mennyt jo noin 3600 lippua, mikä on selvästi enemmän kuin Yhdysvaltoja vastaan kaksi viikkoa sitten.  Ennakkomyynnin perusteella kesän korkeimmat yleisömäärät saatetaan siis hyvin rikkoa viikonlopun Venäjä-otteluissa.

Suomi – Venäjä, lentopallon maailmanliigaa Hakametsän jäähallissa Tampereella 2. Ja 3. Heinäkuuta kello 18.30

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle