Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Österberg jatkaa päävalmentajana

 
Österberg jatkaa päävalmentajana

Jääpallomaajoukkueen kausi käynnistyy syyskuussa

Tommy Österberg (38-v) jatkaa Suomen jääpallomaajoukkueen päävalmentajana yksivuotisella sopimuksella. Aikaisemmin keväällä hän siirtyi IFK Kungälvin päävalmentajaksi Kalixista.

”Viime kausi osoitti, että meillä on hyvä joukkue. Odotukset ovat korkealla ja mielestäni meillä on mahdollisuus saada jalkeille kovatasoisin maajoukkue moneen vuoteen. Viime kaudella ajettiin sisään hyökkäys- ja puolustuspeliä ja nyt tavoitteena on selkeyttää pelaajien rooleja”, kertoi Österberg.

”Maajoukkue on mielestäni siinä vaiheessa, että ikäjakauma, kokemus sekä nuorten kehityskaari kohtaavat optimaalisesti. Tämä ja pari seuraavaa vuotta ovat siis hyviä paikkoja tehdä tulosta, edellyttäen, että kaikki pelaajat ovat käytettävissä. Maajoukkue kokoontuu ensimmäisen kerran 10.–12. syyskuuta Lidköpingin turnaukseen, jossa vastassa ovat Ruotsi ja Venäjä. Sinne mennään viime vuoden näytöillä, runko valitaan MM-joukkueesta, mitä täydennetään muutamalla viime kauden lopussa loistaneella olleella pelaajalla”, jatkoi Österberg

Päätavoitteena MM-kisat

Maajoukkueen päätavoite on menestyä ja päästä finaaliin 23.–30.1.2011 pelattavissa MM-kisoissa. . Kisat pelataan Kazanissa, missä mm. Sami Laakkonen pelaa alkaneella kaudella.

Maajoukkueen kausi käynnistyy 10. syyskuuta, jolloin pelataan turnaus Lidköpingissä ja Trollhättanissa Ruotsin, Suomen ja Venäjän kesken. Joulukuussa maajoukkue matkaa Kiroviin, missä pelataan Russian Governement Cup 2.-5.12.2010.

Jääpalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle