Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi jäi voitoitta tyttöjen lentopallokarsinnassa

 
Suomi jäi voitoitta tyttöjen lentopallokarsinnassa

Suomi hävisi kolmannenkin ottelunsa lentopallotyttöjen EM-karsinnoissa Tampereella. Päätösottelussa Valko-Venäjä oli parempi lukemin 3-1 (25-21, 25-22, 22-25, 25-20).

Suomi aloitti ottelun hyvin, mutta Valko-Venäjä pystyi kääntämään sekä ensimmäisen että toisen erän voitokseen.

Kolmannen erän Suomi taisteli loppuun asti. Kaisa Alanko pelasi nyt kohtuullisen passaripelin, vaikka Suomen vastaanottopeli ei koko turnauksessa yltänyt parhaimpaansa.

Neljäs erä meni alusta alkaen Valko-Venäjän suuntaan, eivätkä Suomen pienet väläykset paremmasta pystyneet enää kääntämään lopputulosta.

- Todella pettyneitä olemme, koska aivan tosissaan haimme lopputurnauspaikkaa, ja odotimme paljon enemmän tältä turnaukselta, valmentaja Mariliisa Salmi totesi.

- Loukkaantumiset ovat tietenkin selittelyjä, mutta vaikuttihan se tietenkin, että saimme koko harjoitusjakson vetää ajatellulla kuusikolla, ja sitten jouduimme yhtäkkiä miettimään kaiken uudelleen alusta.

Puola ja Hollanti jatkavat turnauksesta finaaleihin ensi syyskuuksi Serbiaan. Päivän aiemmassa ottelussa Puola kääri turnausvoiton lyömällä Hollannin 3-1 (22-25, 25-23, 25-22, 25-22).

Suomen pisteet:
Karoliina Kyllönen 15/+2
Pauliina Vilponen 12/+8
Taru Lahti 7/0
Saara Tikka 7/0
Eveliina Smolander 5/0
Kaisa Alanko 4/+3
Liisa Hurskainen 3/-5

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle