Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmeille sateliittikiertueen turnausvoitto Kyproksella

 
Nyströmeille sateliittikiertueen turnausvoitto Kyproksella

Emilia ja Erika Nyström jatkoivat kesän mainioita otteitaan voittamalla sunnuntaina beach volleyn sateliittiosakilpailun Kyproksen Geroskipoussa. 26-vuotiaat kaksoset kaatoivat finaalissa jo toistamiseen turnauksen aikana brasilialaiset Agatha Bednarczukin ja Raquel Peluccin. Finaalivoitto tuli suoraan kahdessa erässä 21-14, 21-16.

Turnausvoitto toi Nyströmeille 100 rankingpistettä ja 1320 euroa palkintorahaa.

Kyseessä oli Nyströmien toinen kansainvälinen turnausvoitto aikuisten sarjassa. Edelliset tuli seitsemän vuotta sitten  FIVB:n haastajakiertueen turnauksesta Le Lavandousta Ranskasta.

Kaksoset ovat pelanneet muita kuin maailman- ja Euroopan kiertueen osakilpailuja harvakseltaan. Tämä oli järjestyksessään kaksosten viides tämän tason turnaus, kun maailmankiertueela turnauksia on kertynyt tasan sata ja täksi kaudeksi kuopatulla Euroopan kiertueella 20.

Välierässä aaamupäivällä Nyströmit olivat tiukemmalla, kun hollantilaiset Wiltens / Meertens veivät pelin kolmeen erään. Hollantilaiset voittivat avauserän 21-17, mutta Nyströmit kirjauttivat kaksi seuraavaa nimiinsä 23-21, 15-11.

Kaikkiaan turnauksen ykköseksi sijoiteutut Nyströmit pelasivat Kyproksen turnauksessa viisi ottelua voittaen ne kaikki.

Tulevalla viikolla Nyströmit pelaavat maailmankiertueen osakilpailussa Ranskan Marseillessa ja seuraavalla viikolla Klagenfurtin Grand Slamissa. Ennen Ahvenanmaan Paf Openia jäljellä on vielä myös Puolan ja Norjan osakilpailut maailmankiertueella.

Sata rankingpistettä nostavat Nyströmit maailmanlistalla yhden pykälän eli he ovat viikon alussa julkistettavalla listalla sijalla 13.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle