Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Keskisalo jää pois EM-Barcelonasta

 
Jukka Keskisalo jää pois EM-Barcelonasta

Jukka Keskisalo ei pysty juoksemaan EM-kilpailuissa

3000 metrin estejuoksija Jukka Keskisalo ei puolusta Euroopan mestaruuttaan Barcelonassa tänään alkaneissa yleisurheilun EM-kilpailuissa. Keskisalo kärsii alaselän vammasta, joka estää juoksemisen käytännössä täysin.

- Selkä kipeytyi Lapinlahden Eliittikisoissa enkä ole pystynyt sen jälkeen juoksemaan ollenkaan. Pakaralihaksen ja alaselän kiinnityskohdassa on kova kiputila, joka estää täysivauhtisen juoksemisen kokonaan, pettynyt Keskisalo kertoi kotoaan Joensuusta.

- Olemme valmentajani Ismo Hämäläisen sekä lääkäreiden ja fysioterapeuttien kanssa kokeilleet kaikki käytettävissä olevat keinot puudutusta myöten, mutta mikään ei ole auttanut.

Keskisaloa aiemmin tänä kesänä vaivannut varvasvamma on nyt ilmenneeseen uuteen vammaan nähden vastakkaisella puolella juoksijan kehoa.

- On mahdotonta sanoa, onko vammoilla yhteyttä toisiinsa. On tietysti luonnollista että kun yhtä paikkaa varoo ja yrittää silti vetää täysillä, niin usein siinä toinen paikka kipeytyy. Myös alaselkä on vaivannut minua aiemmin urallani, mutta hieman eri tavalla, Keskisalo kertoi.

Kautensa jatkosta Joensuun Katajan juoksija päättää myöhemmin.

- Olen juuri nyt äärettömän pettynyt mutta yritän tehdä huoltavaa harjoittelua siinä toivossa että pääsen vielä loppukaudesta juoksemaan. On vaikea hyväksyä ajatusta että taas yksi vuosi menisi kokonaan hukkaan, Keskisalo kommentoi.

Estejuoksun Suomen ennätyksen viime kaudella juossut Keskisalo on kärsinyt loukkaantumisista kausilla 2004-2005 ja 2007-2008. Urallaan hän on voittanut Euroopan mestaruuden vuonna 2006 ja sijoittunut MM-kilpailuissa kahdeksanneksi vuonna 2009 ja yhdeksänneksi vuonna 2003.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle