Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten käsipallon MM-karsintalohko arvottu

 
Naisten käsipallon MM-karsintalohko arvottu

Käsipallon naisten MM-karsintojen alkulohkot arvottiin tiistaina Wienissä. Suomi sijoittuu lohkoon 3, jossa vastaan asettuvat Valko-Venäjä, Portugali ja Turkki. Karsintojen ajankohtana on tulevan joulukuun ensimmäinen viikko. Ensisijainen lohkon järjestelyoikeus arvottiin Portugalille. Kustakin neljästä alkulohkosta ainoastaan lohkovoittajat etenevät pudotuspeleinä pelattavaan seuraavaan vaiheeseen. Naisten MM-lopputurnaus pelataan Brasiliassa 3.-18.12.2011.

- Eritäin mielenkiintoinen arpa. Lohkostamme vahva käsipallomaa Valko-Venäjä tuntuu etukäteen kovimmalta vastustajalta, mutta myös niin Portugali kuin Turkkikin ovat meille erinomaisia mittareita. Hullumminkin olisi arvonnassa voinut käydä ja kisaan lähdetään hyvä tuos tähtäimessä, totesi Suomen päävalmentaja Bigitta Lindholm tuoreeltaan arvonnan tulosten selvittyä.

Suomen MM-karsintaan valmistautumiseen kuuluu leiritystä niin kesällä kuin syksylläkin, jolloin tavoitteena on pelata myös kansainvälisiä harjoitusotteluita.

Käsipalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle