Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikkuhuuhkajat valmiina Espanjan kohtaamiseen

 
Pikkuhuuhkajat valmiina Espanjan kohtaamiseen

Suomen alle 21-vuotiaitten maajoukkue kohtaa keskiviikkona Kotkassa EM-karsintaottelussa Espanjan. Ottelun aattona kaikki näyttää päävalmentaja Markku Kanervan mukaan hyvältä ja joukkue on iskussa.

Kaikki kunnossa

Pikkuhuuhkajat harjoitteli tiistai-iltana Arto Tolsa Areenalla ja kenttä on viime päivien myrskyistä huolimatta hyvässä kunnossa.

- Kenttä on ihan pelattava, toivotaan nyt ettei mitään ukkosmyrskyä kuitenkaan tule. Sen verran kova kenttä kuitenkin on, että pieni sadekaan ei haittaa, Kanerva kertoi.

Päävalmentaja oli harjoitusrupeamaan myös muuten tyytyväinen.

- Viimeinen voitelu on nyt tehty ja aamulla käydään vielä vähän erikoistilanteita läpi. Kaikki on kunnossa ja tunnelma kaikin puolin odottava niin joukkueessa kuin taustoissa.

- Kävimme nyt läpi enemmän hyökkäyspeliä. Espanja prässää heti pallonmenetyksen jälkeen vahvasti ja meidän pitää päästä pois siitä prässistä ja löytää tilaa kentältä.

Valmistautumisessa on kiinnitetty huomiota myös palautumiseen.

- Osa pelaajista on pelannut aikamoista tahtia. Juhani Ojala vaikkapa on oikeastaan koko ajan pelannut kahden pelin viikkotahtia ja Jani Tanska esimerkiksi myös pelannut todella paljon. Vähän on väsyneitä jalkoja palauteltu ja harjoituksissa näytti, että palautuminen on myös sujunut ihan hyvin. Ja onhan tässä vielä päivä aikaa, Kanerva muistutti.

Hyviä muistoja Kotkasta

Kanerva lataa ennakkoon hiukan paineita myös kotkalaisyleisön suuntaan.

- Jos vanhat merkit yhtään pitävät paikkaansa, niin täällä on hyvin äänekäs yleisö, joka pystyy sekoittamaan vastustajan pelin. Toivotaan että saamme kunnon kannustuksen keskiviikkona.

Kotkasta Kanervalla on hyviä muistoja muutenkin kuin yleisön osalta.

- Viimeksi pelasimme 21-vuotiaitten kanssa täällä vuonna 2005 ja voitimme silloin Tanskan 2-1, joten Kotkassa emme ole tottuneet häviämään, Kanerva naurahti.

- Hyviä muistoja siis sikäli ja totta kai oman uran varrelta niitä on paljon lisää.

U21 EM-karsintaottelu Suomi-Espanja Arto Tolsa Areenalla Kotkassa keskiviikkona 11.8. alkaen kello 20.00.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle