Nyströmit etenemässä jatkopeleihin EM-kisoissa

Emilia ja Erika Nyströmin avauspäivä beach volleyn EM-kisoissa Berliinissä tarjosi voiton ja tappion. Neljän parin lohkossa sijoituksien ratkaisemin jäi torstaille, mutta kaksosilla on edelleen mahdollisuudet vaikka lohkovoittoonkin asti. Lohkojen kaksi parasta ja neljä kuudesta lohkokolmosesta selviää perjantaina alkaviin pudotuspeleihin.

Viidensien EM-kisojensa avauspelissään Nyströmit voittivat puolalaiset Katarzyna Urban / Joanna Wiatr 21-15, 21-17.

- Pelasimme hyvällä taktiikalla ja oma peli kesti hyvin kasassa, Erika Nyström.

Toisessa keskiviikon ottelussa isäntämaan pari Jana Köhler / Julia Sude oli puolestaan parempi kolmieräisessä taistossa 16-21, 21-19, 15-7.

- Toisen erän lopussa teimme muutaman harmittavan virheen ja menetimme 2-0- voiton oikeastaan siihen. Kolmannessa erässä oma vaihtopallopelaaminen on surkea, Erika jatkoi.

Lohkon päätöspelissä Nyströmit kohtaavat venäläiset Anastasia Vasina / Ekaterina Khomiakova. Venäläiset hävisivät keskiviikkona saksalaisille 21-23, 25-27 ja voittivat puolalaiset 18-21, 21-17, 16-14.

- Stavangerissa otimme pitkästä venäläisparista niukan voiton. Tiukka ottelu on varmasti tulossa, Emilia Nyström miestiskeli.

Nyströmien ja samalla suomalaisten paras sijoitus beach volleyn EM-kisoissa on yhdeksäs seitsemän vuoden takaa (2003) Turkin Alanyasta.