Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmeillä menestystä EM-kisoissa

 
Nyströmeillä menestystä EM-kisoissa

Emilia ja Erika Nyström pelaavat parhaillaan uransa parasta beach volleyn EM-turnausta Saksan Berliinissä. Kaksoset etenivät torstaina alkulohkostaan jatkopeleihin lohkokakkosena ja jo nyt on varmistettuna vähintään yhdeksäs tila. Menestyksen arvoa nostaa entisestään se, että tällä kertaa EM-turnauksessa on mukana käytännössä kaikki maanosan parhaat parit.

Torstaina alkulohkon päätösottelussa Nyströmit voittivat ehjällä pelillä venäläiset Ekaterina Khomiakova / Anastasia Vasina 21-19, 21-16.

- Pelasimme tänään hyvin yhteen ilman notkahduksia. Vähän jäi hampaankoloon keskiviikon Saksa-pelin tappio, mutta huonosti pelatessa ei voi voittaa. Tästä hyvällä mielellä kohti perjantaita, kaksoset juttelivat tyytyväisinä tähänastiseen turnaukseensa.

Nyströmit kohtaavat pudotuspelien avauskierroksella monivuotiset harjoituskaverinsa, kreikkalaiset Vasiliki ”Vicki” Arvanitin ja Maria Tsirtsianin. Arvaniti on voittanut urallaan mm. EM-kultaa 2007 silloisen parinsa Vasso Karadassioun kanssa.

Kaksoset ovat kohdanneet kreikkalaisparin tällä kaudella kaksi kertaa ja voitot ovat tasan. Suomalaisvoitto nähtiin maailmankiertueen kauden avauksessa Brasiliassa ja tappio puolestaan tuli Kreikan kiertueen turnauksessa Ateenassa.

Voitto kreikkalaisparista tietäisi sijoittumista vähintään viidenneksi. Seuraavan kierroksen vastustaja tulisi otteluparista Inguna Minusa / Inese Jursone (Latvia) – Maria Bratkova / Evgenia Ukulova (Venäjä).

Lohkotilanne
Köhler / Sude, Saksa 3 3 0 6-1 144-124 6
Nyström / Nyström, Suomi 3 2 1 5-2 131-119 4
Vasina / Khomiakova, Venäjä 3 1 1 2-5 134-144 2
Urban / Wiatr, Puola 3 0 3 1-4 115-139 0

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle