Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maaottelusta tulossa yleisömenestys

 
Maaottelusta tulossa yleisömenestys

Jo 46 500 katsojaa on varmistanut paikkansa 27.-28.8. Helsingin Olympiastadionilla käytävään Suomi-Ruotsi-maaotteluun. Lauantain liput ovat myyneet erinomaisesti ja perjantainkin osalta katsomot ovat täyttynyt viime päivien aikana kiihtyvällä vauhdilla.

- Lauantaille osa katsomoista on lähes loppuunmyytyjä. Esimerkiksi takasuoran paikat ovat kortilla, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kari Saarinen kertoo.

Suomi-Ruotsi-maaottelu on tutkitusti suomalaisten mielestä kiinnostavin kotimainen urheilutapahtuma. Tämä kiinnostus näkyy myös yleisölipunmyynnissä. Lipunmyynnin tahdista voidaan päätellä, että Olympiastadionin lehterit täyttyvät molempina päivinä.
Liput kannattaa hankkia nyt Kisaorganisaatio kehottaa katsojia hankkimaan lippunsa hyvissä ajoin, jotta turhalta jonottamiselta vältyttäisiin. Lippuja kuitenkin myydään vielä maaottelupäivinä Olympiastadionin etukentälle rakennettavalla kisatorilla. Tämän lisäksi vielä porteillakin myydään lippuja käteisellä, jos kyseisen katsomon paikkoja sattuu olemaan jäljellä.

- On hienoa huomata, että suomalainen yleisurheilu kiinnostaa ja saa massat liikkeelle. Maaottelun tunnelmaa on mahdotonta kuvailla, se on pakko kokea, Saarinen toteaa.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle