Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nyströmien tie nousi pystyyn Ahvenanmaalla

 
Nyströmien tie nousi pystyyn Ahvenanmaalla

Emilia ja Erika Nyströmin beach volleyn maailmankiertueen turnaus Ahvenanmaalla päättyi tappioon kreikkalaisparille Maria Tsiartsiani/Vasiliki Arvaniti lukemin 1-2 (14-21, 22-20, 12-15). Nyströmit sijoittuivat turnauksessa 17:nneksi.

Tappio ei kuitenkaan saanut kaksosia ikävälle mielelle.

- Se oli jo normaalia beach volleytä, tuli hyviä ja huonoja hetkiä. Kreikkalaiset tavallaan kuitenkin veivät ottelua, Emilia Nyström totesi.

- Olemme kuitenkin onnellisia, että pystyimme voittamaan täällä yhden pelin.

Nyströmit ehtivät käväisemään nyt kotimaisemissaan Keski-Suomessa ennen kuin matkaavat ensi keskiviikkona Haagiin, missä pelataan seuraava maailmankiertueen turnaus. Siellä kaksoset aloittavat pelinsä jälleen pääsarjassa.

Emilia Nyström oli kuumeen jälkeen jo paremmassa kunnossa.

- Ei ihan normaali olo. Aamulla tuntui kuitenkin eilisen hirveän olon jälkeen jo paremmalta. Ei tämä kuitenkaan jää mitenkään vaivaamaan, Emilia totesi.

Suomalaiset miehet aloittavat pääsarjan ottelunsa kello 14.  Timo Haavisto ja Toni Vahela kohtaavat kanadalaisparin Richard Van Huizen/Christian Redmann Jani Mäijälä ja Tatu Säisän vastuksena ovat saksalaiset Julius Brink ja Jonas Reckermann.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle