Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisten pelit pelattu Ahvenanmaalla

 
Suomalaisten pelit pelattu Ahvenanmaalla

Suomalaisten parien pelit Ahvenanmaan beach volleyn maailmankiertueen turnauksessa päättyivät torstaina. Pääsarjoissa ainoaksi suomalaisvoitoksi jäi Emilia ja Erika Nyströmin voitto keskiviikkona ruotsalaisparista.

Emilia ja Erika Nyströmin turnaus päättyi tappioon kreikkalaisparille Maria Tsiartsiani/Vasiliki Arvaniti lukemin 1-2 (14-21, 22-20, 12-15). Nyströmit sijoittuivat turnauksessa 17:nneksi.

Tappio ei kuitenkaan saanut kaksosia ikävälle mielelle.

- Se oli jo normaalia beach volleytä, tuli hyviä ja huonoja hetkiä. Kreikkalaiset tavallaan kuitenkin veivät ottelua, Emilia Nyström totesi.

- Olemme kuitenkin onnellisia, että pystyimme voittamaan täällä yhden pelin.

Nyströmit ehtivät käväisemään nyt kotimaisemissaan Keski-Suomessa ennen kuin matkaavat ensi keskiviikkona Haagiin, missä pelataan seuraava maailmankiertueen turnaus. Siellä kaksoset aloittavat pelinsä jälleen pääsarjassa.

Emilia Nyström oli kuumeen jälkeen jo paremmassa kunnossa.

- Ei ihan normaali olo. Aamulla tuntui kuitenkin eilisen hirveän olon jälkeen jo paremmalta. Ei tämä kuitenkaan jää mitenkään vaivaamaan, Emilia totesi.

Suomalaismiehet taistellen ulos pääsarjasta

Molempien suomalaisten miesjoukkueiden, Vahela/Haavisto ja Säisä/Maijala, turnaus päättyi kahdella tappiolla jo torstaina.

Toni Vahela ja Timo Haavisto saivat tappiokaavion ensimmäisellä kierroksella vastaansa turnauksen seitsemänseksi rankatun hollantilaisparin, Boersma/Spijkers. Hollantilaisten tehokas syöttö vaikeutti Timon ja Tonin vastaanotto-hyökkäystä vakuuttavasti ja Boersma/Spijkers vei ottelun selvin numeroin 2-0 (21-15, 21-12).

- Harmittaa kyllä, kun ei pystytty pitämään yllä hyvää oman pelin tasoa. Välillä todella hyviä suorituksia, mutta sitten taas repsahduksia, Timo pohti pelien jälkeen.

- Ollaan saatu paljon kokemusta tänä kesänä, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi, kun tulos on tämä. Voittamaan ehdottomasti lähdettiin, mutta ei saatu oikein parasta virettä päälle, jatkaa Timo.

Suomalaisten pelit Paf Openissa päättyi, kun toinen miesten pääsarjassa pelannut joukkue, Säisä/Maijala, hävisi tiukasti uusi-seelantilaisille. Ensimmäisessä erässä Jani ja Lasse lämmittivät katsomon huimaan kannustukseen upeilla suorituksilla voittaen erän 21-18.

Toisessa erässä Lochhead/Pitman aloittivat taistelun ottelun voitosta erityisesti pahoilla syötöillä ja tehokkaalla Pitmanin torjunnalla. Erän voitto karkasi suomalaisilta lukemin 16-21. Kolmas erä oli todella tiukkaa taistelua, hakupalloja, torjuntoja, hienoja hyökkäyksiä, aina 10-10-tilanteeseen asti. Sen jälkeen alkoi vastaanotto Säisä/Maijalalla tökkiä ja vastustaja vei erän ja koko pelin nimiinsä 15-10.

- Ei ollut kaukana voitto tässä pelissä. Todella pienistä asioista kiinni. Vastustajalla on aika monta World Tour-turnausta enemmän takan kuin meillä, lopussa se tuli ikävästi esille, kertasi Lasse pelin tunnelmia.

- Hyvä mieli tästä silti jäi. Pelasimme todella hyvin. Näissä karkeloissa kyllä syttyy, varsinkin kun katsomo on täysillä mukana, jatkaa Lasse.

26 ottelun perjantai

Perjantain nähdään Maarianhaminassa kaikkiaan 26 ottelua, kun naiset ratkovat välieräpaikat ja miesten pääsarjassa päästään toiseen pelipäivään. Naisissa päivään lähtee 12 paria ja miehissä vielä puolet enemmän. Päivän päättyessä jäljellä on enää neljä ja 12 paria.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle